{lang: 'hu'}

Tudtam, hogy jobb lett volna időben leírni a dolgokat, mert így most feledésbe merült minden este, bár egyébként is már jó állapotban voltam ahhoz, hogy elfelejtődjön az egész másnapra. Azért pár gondolat: Scooter Ákos jófej, egy korsó sörrel leöntve lenni nem olyan nagy buli, ha már remeg a kezed, akkor péntek van (BN héten szigorúan), pulton táncolás csak amerikai filmekben van, nálunk a világválság miatt sajnos csak silány minőségű pultelemekre futotta, és ennek megfelelően az be is szakadt.

Sztori 1: Mentem volna szavazni, de mivel ugyebár én nem vagyok kolis  így a terv az volt, hogy Roli nevén leadom a szavazatom. A megfelelő lelkesedéssel el is indultam, ahol aztán Bulyó a jól ismert “szeva Gabesz” törzsi köszöntéssel fogadott.  Halmozottan figyelmetlennek kellett volna lennie a névkereső csajnak, hogy a Rolandot és Gabeszt összeegyeztesse, így gondoltam jó ötlet lesz kereket oldani. Szerencsére Viktor haverjának képét beragasztottuk a kolikártyába, így mint Szabados Roland le tudta adni azt a szavazatot.

Sztori 2:  Nagyban végzem a kis dolgom a büfénél levő klotyónál mikor egy korosodó úriember feltűnően bámult a szerszámra körülbelül 2 másodpercig, majd megszólal: “Respect”! Hát mit is mondhatnék,megörültem 🙂 Hozzátette gyorsan: “Király atechnikád”. Hajaj, gondoltam, valami perverz állat, aki még action közben leskelődik is. Aztán adódott logikus magyarázat a dologra: a számban tartottam a sörös poharat, amíg szükség volt mindkét kezemre, és ő arra a technikára gondolt. Bevallom, hogy azért tök jól esett ez a kis szösszenet és reménykedem, hogy a respect nem csak a söröspohártartó technikának szólt 🙂

Nagyjából ennyi maradt meg a 3-4-5/5 napokból. Ennek ellenére igazán tetszett a BN, minden nap alaposan…. buliztunk egyet! 🙂 Ja, és egy apró részletet majdnem el is felejtettem: a 2009-es BN győztese a My Klub lett, Hellysium csapatnévvel. Igazán jó érzés volt utoljára felmenni a színpadra és magunkra öntözni a pezsgőt. Most ugyebár Vasárnap van, de még mindíg teljesen diszorientált vagyok. Szerencsére mostantól ismét a kondi és a melóé lesz az első hely. Meg kell hagyni,már hiányzott ez a két tevékenység a héten.

WE are the champions!