{lang: 'hu'}

Mostanában ez a remek sorozat foglalja le a sorozatnézésre fenntartott időm nagyrészét. Már a harmadik évadnál járok és sajnos egyre jobban kezdenek fogyni a részek. Felületesen a sorozatról: 4 barát, akik közül 3 együtt él(Marshall, Lily és Ted), a negyedik Barney, a nőcsábász (ezért kell neki a külön lakás). Később a bandához csapódik még Robin a kanadai riporter is, Ted által. Hihetetlenül fura (vicces) életük van, olyan dolgok történnek velük, amiket el sem tudsz képzelni 🙂 A cím magyarul: így jártam anyátokkal, de lényegében még a 3. évadban sem derül ki, hol, mikor és kivel. Sőt, szemét vagyok és azt sem mondom el, hogy ki az a valaki, aki így járt anyátokkal. Tehát a szereplők egyenként:

Ted

Ő Ted. Életcélja, hogy megtalálja a tökéletes nőt, akivel végül összeházasodik és lesz csomó gyerekük. Sajnos a sok csaj közül egy sem ütötte meg még eddig a mércét.

barney

Barney! A legnagyobb arc az egész sorozatban. Lényegében ő a tökéletes kan a hímtársadalomban. Bármilyen helyzetben képes megismerkedni a legdögösebb csajokkal, varázsol, vicces szituációkat teremt. Bár a többiek számára kicsit idegesítő néha, de egyébként ő a legcoolabb személy a sorozatban.

marshall

lily

Ők Marshall és Lily, lényegében ők össze vannak nőve. Meg is házasodnak. Elég ütődöttek, de van pár vicces szokásuk és történetük.

robin

Nos, igen, Robin! Sok a közös vonás: nem érti mi ez a nagy felhajtás a gyerekek körül, nem akar megházasodni, jófej 😛

Szóval, ha eljutnál addig, hogy sok szabadidőd van, vagy ha nincs akkor is mindenképp nézd meg ezt a sorozatot. Fel tudja dobni az ember napját!